| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
James

|
Wysłany: Pon Lis 17, 2014 17:21 Temat postu: Prezydent Olsztyna i oskarżenie o gwałt |
|
|
| Słyszeliście o niejakim Czesławie Małkowskim, byłym prezydencie Olsztyna, który w tym roku znów ma szanse na wygraną? Nie byłoby w tym nic złego lub dziwnego gdyby nie fakt, że facet jest oskarżony o molestowanie urzędniczek i gwałt na jednej z nich. Parę lat temu został zatrzymany, co więcej wszelkie poszlaki potwierdzają to oskarżenie. Ten się jednak wcale tym nie przejmuje i startuje w wyborach prezydenckich. I wiecie co jest najzabawniejsze? Ma więcej głosów, niż jego przeciwnik. Miejmy nadzieję, że w drugiej turze wyborów ludzie zmądrzeją. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Lis 17, 2014 17:21 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
GrumpyGirl
|
Wysłany: Czw Lis 20, 2014 21:47 Temat postu: |
|
|
| Nie wiem czy ludzie nie pamiętają o tym, czy o co chodzi? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kleemey
|
Wysłany: Pią Lis 21, 2014 00:47 Temat postu: |
|
|
Dziwna sprawa. Chyba muszę sobie o tym poczytać, bo coś tam pamiętam, ale mało. _________________ "Jestem jednym z tych co dobrze śpi, choć nie ma po co wstawać" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
James

|
Wysłany: Sob Lis 22, 2014 17:56 Temat postu: |
|
|
| Mnie szlag trafia jak słyszę o takich sytuacjach. Być może został wybrany ponieważ był dobrym prezydentem (Polański też jest gwałcicielem, a to nie zmienia faktu, że to dobry reżyser). Ale nawet nie chcę sobie wyobrażać, co czują skrzywdzone przez niego kobiety, kiedy widzą, że ich oprawca, bo tak należy go nazwać, być może bezkarnie wróci na wysokie stanowisko i pozostanie bezkarny. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
GrumpyGirl
|
Wysłany: Sob Lis 22, 2014 21:28 Temat postu: |
|
|
| James to porowanie do Polańskiego nie jest tak do konca trafione. Bo o ile jego ofiary mogą omijać jego filmy szerokim łukiem, o tyle Olsztynianki skrzywdzone przez prezydenta będą żyły w mieście przez niego rządzonym. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
James

|
Wysłany: Nie Lis 23, 2014 20:47 Temat postu: |
|
|
| Fakt. Może trochę mnie poniosło. Chodziło mi tylko o to, że to, że ktoś jest złym człowiekiem nie oznacza, że źle sprawdza się na swoim stanowisku/w swoim zawodzie - stąd to porównanie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Cootch
|
Wysłany: Pon Lis 24, 2014 00:48 Temat postu: |
|
|
Układy, układy. PRAWIE wszędzie układy i znajomości. Dlatego polecam głosowanie na bezpartyjnych.  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Syhes

|
Wysłany: Pon Lis 24, 2014 10:35 Temat postu: |
|
|
Cootch, ale autoreklama!  _________________ Listen, smile, agree. And then do whatever the fuck you wanted to do anyway. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Syhes

|
Wysłany: Pon Lis 24, 2014 10:37 Temat postu: |
|
|
A co do tych bab to niektóre same się pchają do wyra bo facet z kasą a potem pojawiają się oskarżenia nie wiadomo skąd. Nie mówię że tak było teraz, ale mogło. _________________ Listen, smile, agree. And then do whatever the fuck you wanted to do anyway. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ella
|
Wysłany: Wto Lis 25, 2014 13:29 Temat postu: |
|
|
Syhes wstydziłbyś się! On powinien w więzieniu siedzieć przecież... A co do samej spawy to... takie rzeczy tylko w Polsce - tak powiem...  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
GrumpyGirl
|
Wysłany: Wto Lis 25, 2014 17:47 Temat postu: |
|
|
| Syhes, Twój komentarz jest kompletnie nie na miejscu... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
James

|
Wysłany: Wto Lis 25, 2014 18:01 Temat postu: |
|
|
| Zgadzam się z moimi poprzedniczkami. Jeszcze jeden tego typu komentarz i stanie się z Tobą to co z poprzednimi użytkownikami, czyli zostaniesz usunięty. A wolałbym Ci tego nie robić. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
GrumpyGirl
|
Wysłany: Wto Lis 25, 2014 20:52 Temat postu: |
|
|
| Nie rób tego James. Syhes wnosi dużo kolorytu na forum. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
James

|
Wysłany: Sob Lis 29, 2014 03:08 Temat postu: |
|
|
| Na razie nie mam zamiaru. Po prostu Syhes musi wiedzieć, że nie będę miał problemu z usunięciem go z forum, jeżeli tego typu teksty będą pojawiać się częściej. Jeżeli masz jakieś bolesne, traumatyczne doświadczenia związane z kobietami (o ile masz jakiekolwiek), to może zmień sobie dziewczynę. Nie wszystkie kobiety "pchają się do wyra", jak to raczyłeś określić. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
GrumpyGirl
|
Wysłany: Pon Gru 01, 2014 01:00 Temat postu: |
|
|
Aż dziwne, że Syhes jeszcze się do tego nie odniósł.  |
|
| Powrót do góry |